12.4.2015

Prinsessapuuro

Tässäpä resepti kaikille oman elämänsä prinsessoille, jotka kaipaavat hieman luksusta tokkuraisiin aamuihinsa kuohkeaksi vatkatun ja vaaleanpunaisen (!) marjapuuron muodossa.

Mansikka-vadelmavispipuuro
1 l vettä
150 g (pakaste)mansikoita
100 g (pakaste)vadelmia
1,5 dl mannasuurimoita
0,75 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa

Laita vesi ja marjat kattilaan, keitä noin 10 minuuttia. Lisää mannasuurimot kattilaan pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Anna porista 10 minuuttia, sekoittele välillä ja varo, ettei puuro pala pohjaan! (Tässä vaiheessa jos koet itsesi todelliseksi prinsessaksi, voit halutessasi vielä siivilöidä puuron, jotta vadelmien siemenet eivät häiritse ylhäistä aamiaishetkeäsi.) Lisää sokeri, vaniljasokeri ja ripaus suolaa. Anna jäähtyä ja vatkaa kuohkeaksi (sähkövatkaimella 5-10 minuuttia). Tarjoa esim. maidon ja tuoreiden marjojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti